Edremit'te cadde ve sokaklar yenileniyor
Edremit Belediyesi tarafından Gazicelal Mahallesi Adliye çevresindeki cadde ve sokaklarda başlatılan yeniden düzenleme çalışmaları devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Mart 2015 - Pazartesi 15:40
Güncelleme: 16 Mart 2015 15:40
Edremit

Edremit Belediyesi tarafından Gazicelal Mahallesi Adliye çevresindeki cadde ve sokaklarda başlatılan yeniden düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Adliye çevresinde toplam 3 cadde ve 10 sokak parke taş döşemesi, kaldırım, yağmur suyu giderleri ve yeşillendirmesi ile yeniden düzenlenecek.
Çalışmaları denetleyen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Gazicelal Mahallesi’nde Adliye Sarayı yakınlarında önceden beri süregelen sorunların ortadan kaldırılacağını belirterek “Gazicelal Mahallesi’nde başladığımız çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında toplam 24 bin metre kare kilitli beton parke taşı, 2 bin 800 metre beton oluk ve 3 bin 100 metre beton bordür taşı kullanarak 10 sokak ve 3 caddemizi yeniden düzenleyeceğiz” dedi.
Başkan Saka, hava koşullarının uygun gitmesi durumunda çalışmaların
hızlı bir şekilde devam ederek yaz mevsimi öncesinde tamamlanacağını kaydetti.

  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEK’TE 300 TOKİ KONUTUNUN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

2

Genel Kurulda basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler

3

ERDEK’TE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

4

Balıkesir’de yapılacak 7 bin 548 konutun kurası çekildi

5

Cumhuriyet Meydanı’nda Dikkat Çeken Görüntü: Polis Ekipleri Müdahale Etti

6

Bandırma’da atla terapi

7

BİK Bursa Bölge Müdürü Gökhan Eren’den Yeni Erdek’e Ziyaret